Klapankers Aanbrengen?Het ‘MRS Sheetpiling klapanker’ is een nieuw, modern en kwalitatief sterk mechanisch grondanker met uitgebreide toepassingsmogelijkheden voor grondverankering in de civiele en maritieme industrieën.

Dit nieuwe klapanker wordt naar verwachting beschikbaar in het derde kwartaal van 2017.

Het nieuwe mechanische grondanker met treksterkte tot 70 ton kenmerkt zich door:

  • Het lichte gewicht
  • De eenvoud
  • De betrouwbaarheid
  • Een hoge productiesnelheid
  • Benodigde minimale ruimte (obstakel vrijheid).

Deze methode is simpel en bespaard u veel tijd en geld.

Werkwijze klapankers aanbrengen en plaatsen 

Voor het aanbrengen en plaatsen van het klapanker, wordt het klapanker eerst gemonteerd aan de bijbehorende ankerstang. Dit geheel wordt vervolgens statisch de grond in getrild tot de vereiste diepte.  Wanneer de juiste ankerdiepte is bereikt, wordt de klapanker verankerd door de juiste trekkracht (tot 70 ton treksterkte). Het anker komt in vaste positie en klapt vervolgens uit in de grond. Tijdens de installatie zorgt het anker voor minimale verstoring van de ondergrond.

Klapankers plaatsen?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij ‘klapankers aanbrengen’? Wilt u meer weten over het nieuwe ‘MRS Sheetpiling klapanker’ en onze professionele werkwijze? MRS Sheetpiling is de funderingspartner voor het uitvoeren van mechanische klap(verankeringen).  Naar aanleiding van uw vraag of opmerking nemen we telefonisch of per e-mail contact met u op.

Video klapankers aanbrengen

De video hieronder laat zien dat het ‘ MRS Sheetpiling klapanker’ ankerkracht bereikt zonder tijdens installatie. Het klapanker is razendsnel en heeft (hoge productiesnelheid) en heeft weinig ruimte nodig voor plaatsing.

 

NEEM CONTACT OP