Stalen damwand plaatsen

Damwand plaatsen


Uw funderingspartner bij damwand plaatsing

Of het nu gaat om koop of huur, MRS Sheetpiling zorgt dat stalen damwanden gedegen en compleet worden geplaatst en geïnstalleerd. Met de realistische manier van ondernemen en pragmatische aanpak is MRS Sheetpiling een oplossingsgerichte partner voor:

  • Aannemers in de bouw alsmede in de grond-, weg- en waterbouw
  • Overheden zoals gemeentes en provincies.

Een doelmatige, flexibele en kostenefficiënte oplossing voor funderings-, grond- en waterkeringsprojecten is gegarandeerd.

Damwand plaatsen?

MRS Sheetpiling voorziet in innovatieve oplossingen voor grond- en waterkeringsprojecten. Denk aan kademuren, beschoeiingen of bouwkuipen. MRS Sheetpiling heeft meer dan 10 jaar ervaring in het plaatsen van stalen damwanden en andere waterbouwkundige constructies. Wij beschikken over eigen materieel.

Plaatsen van een damwand

Het plaatsen van een stalen damwand is bepalend voor de duurzaamheid. Precisie, ervaring en vakmanschap zijn hierbij erg belangrijk. Wij plaatsen de damwand in één keer goed met de hoogste kwaliteit.

Innovatieve trilmethodieken voor damwand plaatsen

Voor de plaatsing van stalen damwanden hanteren wij verschillende trilmethodieken, afhankelijk van waar de plaatsing om vraagt. Momenteel ontwikkelen wij een innovatieve inbrengmethode waar we in 2017 mee gaan proefdraaien.

Verankerde damwand, bouwkuipen of stalen damwandkuipen

Indien gewenst verzorgen wij een verankerde damwand, bouwkuipen of stalen damwandkuipen. Ook kunnen wij het grondmechanisch ontwerp voor de damwanden uit handen nemen, inclusief verankeringen en stempelconstructies. Op zoek naar een deskundige partner die uw damwand komt plaatsen? Dan ben je bij MRS Sheetpiling aan het juiste adres.

Meer weten over de levering en plaatsing van klapankers? Lees dan:

Hulp bij stalen damwand plaatsen?

Dan bent u ook bij MRS Sheetpiling aan het juiste adres. Momenteel ontwikkelen we een innovatieve inbrengmethode waar we in 2017 mee gaan proefdraaien. Wilt u meer weten over dit innovatief klapanker? Neem dan vrijblijvend contact op!

 

NEEM CONTACT OP